Jeg mener virkelig stort!

Der du skaper livet ut fra dine lidenskaper og drømmer. Og gjør et arbeid som du elsker og løfter deg og andre mennesker på en måte som unikt for DEG?

Høres for godt ut til å være sant? Du tror ikke at det kan være for deg? Vel, jeg og tusenvis av andre har allerede gjort det før deg, så det går an…

Pluss.. jeg vet du ikke hadde lest disse ordene om du ikke hadde en lengsel der inne etter å forankre disse drømmene til en realitet.

Gjenkjenner du din egen signifikans?

Du vet..

.. du kan designe livet som du vil, redigere det og gjenskape det når som helst

.. du har en uendelig kraft til å påvirke verden i positiv retning

.. du har lov til å være både spirituell, ha overflod og være generøs, alt i samme setning

Du vet du har lyst, men hva er verktøyet?

Her er et hint - fortsett å lese..

(..du vil ikke finne massevis av supertilbud under her, bare rett frem og ærlig hva som er mulig. Det er også derfor jeg enkelt og greit skal fortelle deg at du nå er i ferd med å lese om hvordan du kan bli partner med doTerra essensielle oljer med meg som mentor, og skape deg en fantastisk hjemme-basert spirituell helse- og velvære business. Beklageligvis er denne muligheten kun tilgjengelig for deg som ikke har en aktiv doterra-konto enda, eller som allerede har en doterra-konto via meg.)

0I3A0553.jpg

Dette er en invitasjon..

..til å ta plass ved Team Devas bord. Vi har spart deg en plass.


Team Deva består av modige kvinner som deg og meg, motivert til å skape endring i sine liv og i verden. Vi står bak et av verdens mest integrerte og etiske selskaper i verden; doTERRA.

Hver dag hjelper vi mennesker, mødre, fedre og barn med å finne naturlige løsninger for en bedre hverdag, enten det er bedre søvn, god fordøyelse, robust immunforsvar, emosjonell støtte, glødende hud, vondter, stivhet, hodeverk, og mye mer.. Her kan du lese mer om selve oljene, hvordan de virker, og hvordan de kan hjelpe deg.

Dette «arbeidet» utvikler lederskap i hver enkelt, mens du guider andre til å finne frihet i bedre helse, og noen ganger også økonomisk helse.

doTERRA betyr «Gaver fra jorden» og er vårt valgte verktøy for å skape ringvirkninger av transformasjon i verden.


Mens vi bruker de essensielle oljene til å hjelpe oss selv og kanskje også barna våre, har vi også samtidig påvirket livet til andre som sårt trenger det. Fra bøndene, de som høster og destillerer (ofte i utviklingsland) og til de rundt oss som vi tilbyr doterra-muligheten, gir vi løsninger. 

Dette er rett og slett en unik mulighet til å bedre liv, skape personlig utvikling og gi mennesker som deg og meg og den vanlige kvinnen i nabohuset, en mulighetens plattform for hvert område av livet.

 

0I3A0577-2.jpg

MIRAKLER...

..kommer til de som tror på dem.

Susann tok plass ved Team Devas bord sommeren 2017. Da var hun syk og på god vei til å bli uføretrygdet. Nå 1,5 år etter er hun jammen det blitt en glitrende Diamond! Men det beste av alt.. hun har skapt seg en tilværelse hvor hun balanserer jobb og hjem, med helse og energi. Dette handler om verdighet, trygghet og mening.

Akkurat som for Susann, kan dette bli din mulighet, som starter med en berikende opplevelse med oljene. 

 1. Aller først bestiller du oljene dine og de vil uten tvil overraske deg og bringe deg mye glede.

 2. Oljene vil gli inn som en naturlig del av dine daglige rutiner for å ta vare på deg selv, barna dine og familien din, og du vil ganske raskt se positive endringer, både fysisk, emosjonelt og spirituelt.

 3. Vel vitende om at du har verdens mest helende dråper i håndflatene dine (og på kjøkkenet, i stua, i veska..), blir du kallet til å gi videre den gaven som har blitt gitt til deg, og du vil automatisk partne opp med Moder Jord på din vei. (Det er fordi du er innerst inne en lysarbeider, du kan ikke noe for det, du vil alltid se etter måter å hjelpe andre på (det er din super power)). 

Jeg, sammen med andre ledere i Team Deva vil nå åpne opp armene for deg og være mentor for deg i hvordan dele gavene fra doTERRA med andre.


Du vil få gratis og ukentlig trening og mentoring fra meg med de andre i Team Deva, alt i en trygg setting som du kan nå via nettet hjemmefra hos deg. 


(Det er dette som er sjarmen og som blant annet gjør at jeg elsker å jobbe med doterra.. du kan sitte i yogabuksa eller nattpyrsjen med tekoppen i hånden og jobbe hjemmefra, ..og møte noen fantastiske kvinner som tror på det samme som deg. Du kan være hjemme når ungene kommer hjem fra skolen. Og andre ganger ta på deg kjolen og feire sammen med Deva Teamet, at vi har hjulpet hverandre og mange der ute med å skape seg en bedre hverdag med ringvirkninger større enn du klarer å forestille deg).


0I3A1155-2.jpg

Er du yogalærer?

Da har jeg egen opplæring for deg om hvordan bruke oljene i yogaklassene dine. På denne måten kan du ta med deg oljene ut i klassene dine, skape oljemagi i klassene og få et ekstra økonomisk bein å stå på (yoga og oljer er et utrolig god kombinasjon).


(det er her det virkelig begynner å bli spennende)

Om du er yogalærer eller ei, hver uke samler du likesinnede og åpenhjertige mennesker som deg til å erfare de essensielle oljene, og du vil inspirere dem og lære dem å leve en livsstil med essensiell oljer som du gjør selv. Noen av dem vil gjenkjenne skjønnheten og muligheten ved denne veien du går, og vil ønske å jobbe sammen med deg. De som er klar vil vise seg å bli dine business-partnere.

Etterhvert som ditt team vokser, vil min rolle være å guide deg når du trenger det, slik at du kan gå din vei hvor du lytter til både hodet og hjertet, og vokse som leder og utvikle deg som menneske.


Som du sikkert ser, er ikke dette en standard business-modell. Det er ikke rom for å være konkurrenter som i «meg» versus «deg». Dette er er kvinner som støtter kvinner, stemmer som blir hørt, sett og forstått, i et samarbeid for å løfte hverandre opp. Dette er grunnlaget for dyp personlig utvikling, vokse som leder i eget liv og skape ringvirkninger som løfter andre opp på samme måten.

(Det er dette jeg liker aller best ved å jobbe med doterra. Det er en utvikling mot ditt største potensiale. Det fremkaller din vei hvor du skinner som mest.)

0I3A0285.jpg

VISJON

Team Deva har en visjon som kommer fra dypet av hjertet og innerst i sjelen.Vi gir deg verktøyet og minner deg om det du allerede vet der innerst inne, at den indre stemmen som visker om en dypere mening er viktig, og at du er viktig for å bringe kraft, frihet, helse og håp der det trengs og der det ønskes velkommen. 

Frihet handler ikke bare om økonomisk frihet. Misforstå meg rett. Gjentakende inntekt gir stort albuerom og frihet til å bruke tid på det som betyr mest for deg. Men la oss gå litt dypere. La oss kultivere frihet som tillater oss å gjøre valg som frigjør dypt inne i sjelen, ikke bare bankkontoen. La oss frigjøre oss fra kulturelle maktstrukturer som holder rikdom og frihet for selv selv, og i stedet dele den med alle. VI VIL SKAPE..

 • Liv som er full av genuin glede, latter, venner og utvikling, der du blir mer levende og hvor du ikke et øyeblikk er i tvil om hvem du er og hvor du skal

 • Liv ut fra generøsitet og overflod, der du har mulighet til å bringe ressurser til der det trengs

 • Liv hvor du ikke noen gang mer trenger å gå på bekostning av dine etiske prinsipper og den du er, og hvor du kan fullt og helt være stolt av det du gjør

 • Liv der å ha god helse, være en god mor og en vellykket business-kvinne ikke er motsetninger, heller tvert i mot

 • Liv der du vekker den samme gnisten av levendehet i andre og skaper mening og ringvirkninger utover det som er større enn deg selv. 


OG DU? HER ER DET JEG ELSKER VED DEG!

 • Du er en mediterer og en action-taker

 • Du har et genuint ønske om å hjelpe andre, og har hodet og hjertet på rett plass

 • Du har gjort deg noen livserfaringer og er på endringens vei til å dele av din livslærdom med andre

 • Du verdsetter en bedre og mer nærende måte og tjene, lede og tilføre noe ekstra

 • Du vil bygge deg en egen business der du kan være din egen sjef, og få frihet til å jobbe når du vil og hvor du vil.

 • Friheten til å være sammen med barna og tilføre familien kvalitetstid og bedre helse er dine aller viktigste grunner

 • Men du drømmer også om økonomisk frihet og er ikke flau over å si det. Og pengene er trygg hos deg fordi du har en vakker og generøs plan for dem

 • Du er bevisst på å balansere jobb og familie, og gjør det med eleganse

 • Du lar deg inspirere av energien i Deva teamet, men er også selvstartende og selvgående

 • Du er en som endrer det du ikke er fornøyd med, fordi du tar ansvar for deg selv

 • Og sist, men ikke minst.. du stoler på deg selv.. når du har bestemt deg for noe vet du at det blir gjort
MEN HVA OM DETTE IKKE HØRES UT SOM DEG?

Det er helt OK. Det er ingenting galt med det. Det er mange doterra wellness advokater der ute som vil elske å jobbe med deg. 

Jeg er bare 100% klar på hvem jeg kan hjelpe best. Jeg gir min energi til mennesker som gir energi til seg selv. 

Handling fremfor apati, og «commitment» fremfor å sitte på gjerdet. 


0I3A1073.jpg

min reise

med doTerra.. (dette blir litt personlig.. men, men, det får bare stå sin prøve..)


Min reise med essensielle oljer startet allerede i 1998, da jeg utdannet meg til bioingeniør og var så heldig å få teste essensielle oljer i medisinske laboratorier. Med svært interessante resultater som virkelig åpent øynene mine for oljenes potensiale for alvor. 

Samtidig lærte jeg også om kroppens biokjemi hvor jeg fikk innblikk i hvordan kjemiske stoffer som finnes i vaskemidler, mat, kremer og kosmetikk virker på kroppen og som kan gi sykdom og gjøre stor skade. 


(Forresten.. Visste du at vi i dag har mellom 200 og 400 ulike giftstoffer i blodet? Og at for 60 år siden hadde vi mellom 6-7? Og at ingen snakker høyt om hvilke farer dette er fordi vi enda ikke vet langtidseffekten av dette? Vi vet faktisk mer om effekten av giftstoffer i fisk og isbjørn en vi gjør om giftstoffer i mennesker..) 


Vel, det er lenge siden jeg valgte å leve rent, med rene produkter og bruke essensielle oljer til å rense ut giftstoffene fra kroppen, og mye annet. Samtidig har  jeg vært yogalærer siden 1998, og yoga har vært min klippe i livet og gjort at jeg har stått stødig når det har blåst som værst. 

Det hele tok et vendepunkt i 2010. Jeg var nyskilt, sengeliggende med store skader og smerter i kroppen, og venneløs i en by jeg ikke kjente. (Det er forresten ikke helt sant, fordi jeg hadde noen som virkelig brydde seg.. forever grateful.. dere vet hvem dere er).

I løpet av de seks månedene jeg var sengeliggende skrev jeg, undersøkte, testet og gjorde fremskritt ett og ett steg om gangen.

Og da jeg var ferdig hadde jeg utviklet et yoga-konsept, Deva Yoga, som senere ble til foredrag, kurs, workshop og yogalærerutdanning og som nå har over 100 Deva Yogalærere rundt om i Norge. Jeg opplevde at en drøm gikk i oppfyllelse med å starte eget yoga studio, Deva Yoga Institute.

0I3A1175.jpg

Det er vel sånn det er..

..når man lytter til sin indre stemme, velger å stole på seg selv og
løfter seg opp et hakk.

Men jeg kjente at det skulle være noe mer.. Å drive yogastudio er ikke noe kjære mor, ei heller en gullgruve (noe som faktisk er helt ok). Men for min del følte jeg meg kallet til å nå ut og hjelpe enda flere på et dypere plan. Det var da, i februar 2017, at Henriette Kalgraff kontaktet meg og lurte på om jeg hadde hørt om doTerra. Jeg hadde faktisk ikke det.. Men jeg stolte på henne, og mest av alt.. jeg stolte på min indre stemme som sa JA. Før jeg hadde luktet på en eneste olje fra doTerra visste jeg at dette var bra. Og jeg stolte på stemmen som sa at dette er den beste business-modellen jeg noen gang har sett!


(Forresten, jeg glemte å si at jeg også er utdannet i økonomi og ledelse og har min basis-tyngde i innovasjon og entreprenørskap). Jeg har lest bøker etter bøker om “smarte” business-modeller, ingen veldig appellerende til meg for å være ærlig, for de alle har er preget av konkurranse og å karre til seg mest.) 


0I3A0291.jpg

Dette er annerledes..


Det er bygget på at vi elsker oljene og de rene hverdagsproduktene fordi de endrer våre liv, og vi inspirerer andre til å endre sine liv. Og i alle ledd fra frøet er sådd til oljene er i flasken i væska vår, er det liv som blir endret fordi doTerra BRYR seg om dem. Vi rett og slett løfter hverandre gode, og ingen tapere, bare vinnere!

En bærekraftig og sunn modell som verden så sårt trenger!

Så jeg samlet alt jeg hadde lært frem til da.. Som bioingeniør og testing av oljer, som yogaterapeut med fagtyngde på muskel og skjelettplager, gjennom å jobbe med dype transformasjons-prosesser hos mennesker, min reise i yoga-verden og ikke minst dyrekjøpt livserfaring.


Helt ærlig, jeg begynte å jobbe fokusert. Med hele mitt hjerte inviterte jeg mennesker jeg kjente og som jeg visste ville dele min visjon om en bedre verden til å erfare oljene. Og jeg tilbød doterra- business-muligheten til de jeg visste ville se den samme visjonen som meg. 


Etter 9 måneder hadde vi skapt en blomstrende Diamond organisasjon som det andre Teamet i Norge. Etter 19 måneder vokste vi sammen som et team inn i Blue Diamond.

Jeg hadde nylig det store privilegiet å følge to av mine Team Deva søstre, Susann Bakken til Diamond og Line Holdal til Blue Diamond. Og ikke minst min upline Henriette Kalgraff, som er den første fra Europa som feires som Presidential Diamond i USA!

Og jeg påminnes den opprinnelige grunnen til at jeg i det hele tatt startet. Dem. 

bilde av oljer og strand.jpg

Livet mitt har endret seg fra innerst til ytterst

Og det kan ditt også.Hvorfor jeg gjør dette? Jo, det er krystallklart og jeg blir emosjonell når jeg tenker på det. 

Jeg har opplevd hvordan det er å ha en jobb du ikke liker og at helsen svikter, ..og ha helt tom lommebok. Jeg vet hvordan det er å snu på hver en krone, og bekymre meg over hvor pengene til barnas julegaver skal komme fra.

Jeg vet hvordan det er å si nei til ungene. Jeg vet hvordan det er å ha en jobb du ikke føler deg stolt av, gå på nav, føle deg mindre verd og bli tvunget til å prøve noe du vet du ikke er klar for eller ønsker. Jeg vet hvordan det er å være prisgitt systemet og andre. Jeg vet hvordan det er å tro at det ikke finnes andre muligheter. For å si det rett ut: Det suger kraften ut av en!

Som yoga-terapeut og mentor har jeg sett såå mange kvinner slite.. økonomisk, miste tro på seg selv, gi fra seg makten, gjøre seg selv mindre enn de er og tro at det ikke finnes muligheter. Jeg vil sååå veldig gjerne si til deg (om dette er deg) DET FINNES  LØSNINGER.

Alt er mulig og du kan gjøre det! Og mange i Team Deva har allerede gjort det.

It always seems impossible until it’s done
— Nelson Mandela

FEMININE RISING

Vi vil bringe kraft, helse, håp og mening til deg som kvinne, slik at du kan løfte deg selv. Og vise våre døtre at de er verdig og håp og tro på at de kan også!


Og ja, du kommer til å gå ut av komfortsonen, ja du blir utfordret til å stå opp for deg selv og den du ønsker å være, og ja vi støtter hverandre. Kvinner som støtter kvinner. Det finnes ikke noe mer kraftfullt!

Og det vakreste av alt, Team Deva jobber med hjertet, alt vi gjør gjennom doTerra og Healing Hands foundation støtter sex trafficking ofre, barn som blir solgt som sex-slaver og kvinner som selger sin verdighet for å ha mat nok på bordet til barna.

Dette er grunnen til at det rører meg helt ned i hjerterota og at jeg ikke kommer på en eneste grunn til at jeg ikke skal jobbe med doTerra. 

0I3A0720.jpg

alignment = magi

Jeg vil komme i alignment med deg som vil det samme som meg.


Dette er for deg som er..

 • Så klar til å lære nye ting og ta massevis av action..

 • Optimistisk! Du heller naturlig mot å se løsninger i stedet for å se problemene

 • Som ikke er redd for å feile, eller å få et nei. Du vet at hvert nei tar deg nærmere ett JA

 • Bryr deg dypt innerst fra hjertet. Du er drevet av et ønske om å se menneskeheten løftes på et større plan, og du vet at NÅ er tiden for detteDETTE ER NOK IKKE FOR DEG DERSOM..

 • Du sammenligner deg ofte med andre. Folk rundt deg vil bli feiret ofte (og høyt) og hvis du ikke kan feire med oss vil du nok få det litt tøft (jeg vet, vi alle sammenligner vel oss med hverandre av og til, men er du villig til å la dette være en vei du kan lære og vokse, you’re good) 

 • Du har en tendens til å sette i gang, men ikke kjører løpet ut ved å følge opp 

 • Du er en energi-vampyr, og er med bare for å få gratis coaching. Jeg er ikke interessert i denne utvekslingen og helt ærlig, det tjener ingen av oss. For å finne alignement og ha energi må relasjonen være nærende og levende 

 • Du har lett for å gå i offer rollen og redd for å ta ansvar

 • Du liker ikke å gå i dybden og er redd for transformasjon. Team Deva handler om transformasjon og bringe ut det beste i deg


0I3A0375.jpg

Team Deva

..er et av Norges beste Team.

Vi er er mødre, bestemødre, kvinner.
Ledere, arbeidstakere, sykemeldte, uføretrygdede.
Healere, grundere.
Lærere, økonomimedarbeidere, sykepleiere.
Yogalærere og ikke-yogalærere.
Vi har et stort hjerte.

VI ER LEDERE OG VI LØFTER HVERANDRE.


HVIS TEAM DEVAS VISJON HØRES UT SOM ER KLINGENDE JA OG DU VIL HA PLASS VED VÅRT BORD..

(vi har spart deg en plass som venter på deg..)

Da har du disse alternativene:

 1. Book et møte med meg ved å bruke denne linken : (https://katrineberge.youcanbook.me)

 2. Kickstart prosessen med å bestille oljene dine: KLIKK HER
  (skroll deg helt nederst på denne siden og følg veiledningen, og du får tilgang til Facebook-gruppen og nettportalen med det samme for å aller først lære om oljene.)

 3. Fyll ut kontaktskjemaet under og jeg vil kontakte deg:

Navn *
Navn

Jeg er rørt over at du ønsker å nå ut til oss i Deva teamet. Det betyr så mye, mye mer enn du kan forestille deg. Og jeg vet at du ikke forstår det selv helt enda. Men du vil.. etterhvert som du går veien med oss vil du litt etter litt se hvordan DU kan endre ditt liv og liv der ute som er langt utenfor din egen rekkevidde.

Mot, kraft og visdom - er ord som beskriver Team Devas visjon om kraftfulle kvinner som kommer sammen, løfter hverandre og står sammen i et fellesskap hvor vi lever et liv med tidsfrihet og økonomisk frihet, og kan bidra på måter vi aldri hadde turt å håpe på.

Kvinner som støtter kvinner - det er ingenting mer kraftfullt.

XO

Katrine

0I3A1232.jpg

Når kvinner kommer sammen, beveges fjell.

KatrineNå vet du kanskje om denne muligheten snakker til sjelen din.

Du kan føle den udiskutable dragningen, som en nysgjerrig lyst, akkurat som jeg gjorde i 2017 da jeg startet.

Bare en kort tid siden, da jeg fulgte denne følelsen som skulle vise seg å være et av mine aller beste valg hittil.

Jeg ønsker på det sterkeste det samme for deg også.


Team Deva venter..Kickstart prosessen med å bestille dine første oljer.
Slik gjør du:


1. Gå til nettsiden: www.mydoterra.com/katrineberge

2. Klikk på JOIN & SAVE og deretter JOIN doTERRA

4. Velg språk (English British), verdensdel (Europe) og land (Norway). (Da kommer også opp en gul boks, klikk OK og CONTINUE ). 

7. Velg Wellness Advocate

8. Fyll ut personlig informasjon (Time zone GMT+1)

9. La Enroller ID være 4172677 (Tusen takk!)

10. Hak av for "Agree to terms of conditions"

11. Velg EU Norway Family Essential Kit (du finner det ved å trykke på pilene mot høyre)

12. Kryss av for save payment information, og velg credit card

13. Klikk PROCESS ORDER NOW AND CONTINUE

14. Legg inn kort informasjon (ingen mellomrom mellom tallene i kortnummeret)

15. Klikk PROCESS ORDER


Så snart ordren har gått gjennom vil jeg kontakte deg. Si til meg at du vil være med i Team Deva, slik at jeg kan følge deg opp best mulig.


XO
Katrine og Team Deva