A WOMAN'S TIME!

A WOMAN'S TIME!

Betrakninger på kvinneliv og feminin kraft der vår kraft, våre følelser, vår intuisjon og våre verdier finner verdighet, hvor vi kan synke inn vår egen anerkjennelse av en dyp visdom om at vi er ikke bare gode nok, men er akkurat som det skal være. Når vi lander i denne anerkjennelsen kan vi bruke den til å vokse inn i vår AMAZINGNESS med feminin visdom, løfte og hjelpe andre på et helt annet plan enn vi har sett tidligere. 

Spørsmål eller foreslå tema til podcasten?

Hjertelig velkommen til denne aller første podcast episoden i serien Deva Talks

Dette er en podcast om Livet, kjærlighet og relasjoner! Helse, livsstil, kvinnekraft, feminint lederskap, spiritualitet, chakras, yoga, oljer og healing, grunderbusiness, det å lede deg selv til det livet du ønsker. 

Stor ydmyket jeg inntar denne scenen som jeg håper kan være til inspirasjon og glede, men mest en ressurs for deg til å heal, step up og show up i livet ditt. 

 
Deva Talks podcast bilde.png

LIVE HVER TORSDAG KL 20

.. på min offentlige facebook side Katrine Berge-Deva Yoga. Den vil også bli lagt ut på iTunes og på denne siden her, slik at du kan laste ned og lytte når du vil.

Klikk her for å komme til siden og deretter klikk på FØLG og VARSEL for ikke å gå glipp av live-streamingen.


HAR DU SPØRSMÅL?

Jeg vil gjøre denne podcasten så relevant som mulig for deg og det du ønsker, derfor setter jeg veldig stor pris på å få et hint fra deg hva du ønsker å lære mer om.

Name *
Name
Alder *
Er du *
Hva er du mest interessert i? *
KRYSS AV DE 3 DU ER MEST INTERESERT I Å HØRE MER OM.
Hvilken type forum foretrekker du? *

Tusen hjertelig takk! Jeg gleder meg til de dype samtalene med deg!

XO
Katrine