Jeg elsker jobben min over alt på jord!

Jeg får gjøre det jeg liker aller best, som gir meg mening, frihet, energi og utvikling. Og ikke minst hjelpe andre på veien!!! Jeg driver et yoga institutt, har utviklet DevaYoga, Yogalærerutdanning og et Feminint kraftverk av et team Deva Living, som nå ruller og går. 

Endelig.. etter mange år med opp og nedturer, snuing på krona og bekymring for hvor pengene til julegaver til barna skal komme fra. Det siste året har det virkelig løsnet! Og det vises i bilder på insta og facebook. Men det dere ikke ser.. 

Lidenskapen er yoga, oljer, kjærligheten til livet, utviklingen av egne ressurser og løfte mennesker opp. Men businessen er business, jeg leker ikke. This is real stuff. Womanpower. Girlboss! 

Som å finne kreativiteten når den er milevis unna og å finne indre ressurser som driver deg fremover, rett og slett fordi du ikke klarer å la være.

Jeg er Tyr og sta som et esel. Og som oksen Ferdinand liker jeg aller best å sitte under et tre og lukte på blomstrene.. nyte livet i fulle åndedrag. Dette er målet med alt jeg gjør.

Det er derfor jeg elsker jobben min! Jeg har frihet til å jobbe når jeg vil og hvor jeg vil. En jobb som skaper mening og gir meg mulighet til å være med de jeg er glad i. (Og på regnværsdager kan jeg sitte i nattpysjen med tekoppen i sofaen når jeg er på jobb..) 

Det er dette det betyr å jobbe med doterra. Og det beste av alt, jeg vil aldri slutte å utvikle den jeg er, fordi det er essensen av å jobbe som vi gjør.

Vil DU ha frihet til å jobbe hvor du vil og når du vil? Skape mening i ditt og andres liv? (..og ha mulighet til å jobbe i nattpyrsjen?)

Kontakt meg!

Jeg ser etter DEG som vil endre verden sammen med meg.


JOBBE MED MEG?

Hvis du vil ha frihet til å jobbe med et du elsker, hvor du vil og når du vil, skape mening i ditt og andres liv (..og ha mulighet til å jobbe i nattpyrsjen eller yogabuksa), ta kontakt, vi to er kanskje et godt team?

Navn *
Navn
http://
Kryss av for å fortelle meg at du ikke er en robot :) *

TRENGER DU MER INFORMASJON?

Ta en titt her