Foto av Frida Bringslidmark

Hei, jeg heter Katrine. Jeg er mor, grunder, mentor, kurs/foredrags-holder, yogaterapeut, bioingeniør og teamleder.. men først og fremst en kvinne som er dedikert til å hjelpe deg til å finne din verdighet, egenkraft og autentiske stemme som kvinne.


Født og oppvokst i Molde, med ikke så mye mer enn nysgjerrighet på verden og hvordan vi er satt sammen, og en drøm.. er jeg stolt av å ha skapt et feminint kraftverk av et nettverk som berører tusenvis av kvinner. 

Gjennom Deva Yoga og Deva Living har jeg skapt yogalærerutdanninger, programmer og kurs, utviklet Deva Yoga, etablert Deva Yoga Institute og utdannet hundrevis av Deva Yogalærere, som først og fremst bringer håp, helse, mening, verdighet og kraft til muligens flere kvinner enn jeg tør å tenke på. 

Jeg hjelper kvinner som deg til å finne sin verdighet og backer det opp med håp og kraft som skaper resultater. 
 

En av de tingene jeg ofte blir spurt om er hvordan i all verden kom du til å starte med alt dette?


For så lenge jeg kan huske,
har jeg vært umettelig nysgjerrig på vårt potensiale som menneske, og ikke minst kvinner. Jeg ville vite hva er det egentlig som gjør oss levende, genuint lykkelige og fornøyde? Og hvorfor er det noen som sliter, mens andre ser ut til å seile gjennom livet som ingenting, til tross for utfordrende omstendigheter? 

Jeg vil tro at min nysgjerrighet på kvinners kraft handler mye om stigmatiseringen jeg møtte som nyutdannet (og kvinnelig) bioingeniør på sykehuset, eller som kvinnelig entreprenør i en maskulin businessverden, som mor for to barn og sjongleringen mellom jobb og morsrollen, og som yogaterapeut hvor jeg har jobbet med flere hundre mennesker som har slitt med å balansere livet, utfordringer og de drømmene de hadde for seg selv. De aller fleste kvinner.

 

Etter et havarert ekteskap, sengeliggende i 6 måneder med store smerter i kroppen, sykemeldinger som etterhvert ble en langvarig affære med nav og en jobb hvor jeg ikke følte jeg fikk brukt det jeg var laget for, har jeg lært mye om hva som skal til for å finne tilbake til deg selv, finne dine egne ressurser som heler og som gir kraft, og hvordan du kan bruke dem til å skape deg det livet du ønsker. 


Nå har jeg snart 45, og har bedre helse og er mer levende
enn jeg noen gang har vært før. Jeg har en fantastisk relasjon til en fantastisk mann, jeg dypere på plass i min feminine kraft enn jeg noen gang har vært, og skapt meg en jobb hvor jeg får brukt hele meg, som gir mening fra ytterst til innerst, og økonomi som gir meg frihet til å jobbe fra hvor som helst når som helst, og ikke minst tid til å være sammen med de jeg er glad i.

0I3A1219.jpg

Fra å være på TV i 28 land som 18-åring (og vinner av gullruten for beste program), programleder i små og store programmer, etablere Deva Yoga som yogagren, Deva Yoga Institute som et ressurssenter for yoga og helse, etablere 4 yogastudio, pendle mellom USA og Norge, samarbeide på tvers av medisinske og naturmedisinske miljøer, teste eteriske oljer i medisinske laboratorier, og nå de siste årene skape en vellykket doterra business med Deva Living, et feminint kraftverk av et team… innser jeg at jeg aldri har passet inn i den vanlige A4 boksen.


Og å prøve å passe inn i A4 boksen tappet meg for energi,
kvalte min kreativitet og til slutt sa kroppen i fra at dette ikke var slik det skulle være. Vondt i muskler, stive i kroppen, hodepine, sliten, utilfreds.. Og med følelsen av at det må da være noe mer enn dette?

Som bioingeniør har jeg lært å forstå oss kvinner på bakgrunn av anatomi, fysiologi, nevrologi, biokjemi og kvantefysikkens lover.. en av mine største inspiratorer er Albert Einstein :)

Som yogaterapeut ser jeg deg som et helt menneske med følelser og tanker, samtidig som å være en del av en større helhet, som innbyggere i verden og det ansvaret vi har for hverandre. Jeg leser deg gjennom dine chakras, energisystem og hvordan de henger sammen med livet du har levd. Jeg ser deg bak det etablerte rammeverket og masken du har skapt deg gjennom livet, og veileder deg gjennom transformasjon mot heling.

Som oljeveileder bruker jeg all min kompetanse og gir deg det beste av to verdener; det biokjemiske og yogaterapeutiske perspektivet med en god dose intuisjon for å gi deg naturlige løsninger og støtte deg og ditt velvære, emosjonelt, fysisk og mentalt.

Men som kvinne og medsøster ser jeg deg som en allerede fullverdig, hel og kraftfull kvinne med ressurser og stemme som venter på å få større plass, slik at du kan leve det livet som gir rom for hele deg, din verdighet, din feminine og kreative kraft.

..noe som bringer meg til DEG!
0I3A0959.jpg

Jeg er her for å hjelpe deg..

Jeg bygger alt jeg gjør på kjærlighet, lidenskap og en urokkelig tro på at alt er mulig, og at alle vi kvinner har en dyp, autentisk og kraftfull stemme i oss som venter på å få plass. At verden trenger vår feminine kraft. At kvinner som støtter kvinner kan flytte fjell.

Og her er det.


Gratis-kursene, betal-kursene og alt annet jeg tilbyr - er laget for å gjøre en forskjell.
Å hjelpe deg å finne din feminine kraft og skape deg det livet du inderlig ønsker. Et liv som er unikt, briljant og ment for deg, enten du ønsker å skape store eller små forandringer i liv et ditt, helsen din, relasjonene dine eller business-livet.

Jeg er her for å hjelpe deg nå ditt høyeste potensiale gjennom din egen kvinnekraft og din dypeste visdom. 
 

START HER:


Hva om du ble fortalt at du allerede er helt perfekt som du er? At du er fullkommen, briljant og modig?

Du tror ikke helt på det sier du? Eller du tror det, men det virker som kroppen ikke tror på det helt?

Om du kjenner at ryggen murrer, hoftene stivner, nakken er stiv og hodet verker,
tolker vi ofte som et tegn på at noe er “feil”, men jeg vil påstå at først og fremst er det et tegn på at din kvinnekraft er delvis blokkert. Og alt du trenger å gjøre er å begynne å plukke av det som blokkerer.

Hvordan sier du?

I dette minikurset tar jeg deg med gjennom viktige elementer av din kvinnekraft og jobber med dyp indre feminin muskulatur (Psoas) som speiler din feminine kraft og som vises som sumptomer i bekken, hofter, rygg, nakke og mere.


Du blir guidet i å finne din Feminine Kraft og frigjøre spenninger og blokkeringer.

Jeg guider deg steg for steg slik at du får en lett, forståelig og god start på å kjenne på din kvinnekraft, samtidig som du også får mine aller beste øvelser for å gjøre hofter, bekken og ryggen bedre, samt nakken, hodet og pusten. Alt dette henger sammen i den feminine kraften som strømmer gjennom deg.

 

Du trenger ikke å gjøre det perfekt, du trenger bare å komme i gang.


Tusen takk for at du tok deg tid til å besøke nettsiden min, og jeg gleder meg til å se deg videre!


XO

Katrine 


Just in case.. du heller vil ha de harde fakta. Her er de:

BIO..

  • Utdannet Bioingeniør (1998) & Bachelor i Økonomi og Ledelse (2008)

  • Praktisert yoga og meditasjon siden 1996

  • Yogalærer (ERYT500), Yogaterapeut (C-IAYT) + doTERRA Wellness Advocat

  • Grunnlegger av Deva Yoga og Deva Yoga Institute

  • Kursholder, foredragsholder

  • Brobygger; vitenskap og spiritualitet

  • Mor til 2, livspartner og datter

  • Elsker bøker, te, skrive, skape

  • Tyr; sta, ærlig og trofast venn

  • Nysgjerrig og evig student

0I3A1019.jpg

Nysgerrig på mer?