Hipp hurra! Så gøy å se deg her!

Er du en av de som tror at du må være myk for å begynne med yoga? Eller at yoga handler om akrobatiske stillinger og ta foten bak øret? Tro om igjen!

For 20 år siden, da jeg begynte med yoga, trodde jeg også det..

Jeg så for meg at jeg skulle lære å sprette opp i håndstående for deretter å smyge meg inn i en elegant spagat. Alle mine forutinntatte antagelser ble gjort til skamme.

I stedet lærte jeg å puste, å stilne tankesurret, å frigi stresset og spenninger, smertene i ryggen og nakken forsvant og jeg oppdaget et hav av energi ligge å vente på meg! Dette var i 1996, da jeg utdannet meg som bioingeniør, og siden har jeg utdannet meg MYE innenfor yoga og har jobbet med yoga på heltid siden 2009.

Jeg oppdaget potensialet i yoga for å hjelpe vonde rygger, stressede nakker og stive muskler og muskelspenninger. Noe som også ble mitt spesialfelt.

Jeg utviklet DevaYoga som har spesialisert seg på å bruke yoga og meditasjon som verktøy for muskel- og skjelettplager og langvarig smerte, og undervist over 6000 enkeltpersoner, holdt kurs og foredrag både i Norge, Europa og USA, laget CD med instruksjon i yoga for ryggplager, skrevet bok i yoga for ryggplager, etablert Deva Yoga Institute, og utdanner yogalærere og helsepersonell i hvordan bruke yoga for muskel og skjelettapparatet og smerteproblematikk.

Og i tilfelle du lurte? Ja, jeg kan stå på hodet, ikke på hendene og går nesten i spagaten. Og ja, jeg våkner opp med regnværsdager jeg også, men jeg har verktøyet for hvordan snu dem.

Bli med videre på innsiden og få mer informasjon om kommende kurs, utdanninger, retreats og workshops.

KLIKK HER FOR Å FÅ MER INFORMASJON FORTLØPENDE !

Dette sier tidligere deltakere:

 

Jeg vet hvor skoen trykker. Jeg har vært sengeliggende i 6 måneder med store smerter i kroppen, og yogaens verktøy fikk meg opp å gå igjen. En dyrekjøpt erfaring, men sammen med mine utdannelser, studering av forskning og faglitteratur, tett samarbeid med fysioterapeuter, kiropraktorer og neuroscientists, og  mangeårig arbeid med personer med muskel- og skjelettplager, har det resultert i en dypt integrert forståelse.

Jeg står for kvalitet og integritet. Og jeg ønsker å dele verktøyene med alle som vil ta i mot. Fordi jeg syns det er så bra!

Jeg samlet verktøyene som fikk meg og tusenvis av klienter friske, og satt dem sammen til konkrete løsninger i DevaYoga.

Men det aller morsomste? Det er at ved å bruke yoga som verktøy for "å bli kvitt smerter", får man også mer kontakt med seg selv og den man er! Høres klisjeaktig ut, men det er ikke uvanlig at jeg hører:

”jeg føler meg så tilstede i meg selv og så levende! Vennene mine bemerker det! Jeg hadde glemt hvordan det er å være kvinne! Og forresten, ryggsmertene gikk bort også..”

Man er ofte motivert av å bli kvitt plagene, men etter hvert oppdager man potensialet til å gå langt utover det de trodde var mulig.

Yoga kan endre livet. Derfor er DevaYoga et selvutviklingsverktøy, for å skape det livet du ønsker. Og på veien oppdager du at smertene, tankesurret og stresset forsvinner. Så nei yoga handler ikke om å gå i spagaten eller ta foten bak øret, men om hva du lærer på veien dit.  

"Katrines kunnskap og forståelse ble for meg en stor nøkkel som åpnet døren inn i meg selv! Jeg fikk kontakt med mitt indre JEG. Denne opplevelsen vil jeg for evig tid være takknemmelig for at Katrine inspirerte, veiledet og førte meg til meg til. Det forandret mitt liv - totalt"

"Katrines beroligende, men tydelige stemme, instruksjoner som var lett å forstå, begrunnet med en stor fagkunnskap i anatomi, fysiske og psykiske blokkeringer, ble jeg overøst med. Jeg fikk med meg mange verktøy hjem, både praktiske øvelser, samt cd og bok med illustrasjoner"

"Vel hjemme, har jeg funnet en indre ro, jeg aldri har kjent. Energien og livsgleden har økt - alle rundt meg kommenterer dette, og jeg kjenner i privat- og arbeidslivet - at jeg har vokst"

"Katrine Berge kan forandre ditt liv - om du tar imot hennes invitasjon til dette".

Tidligere deltakere

Bio

En lang historie. Les mer..

Visjon

Alt er mulig, ingenting er umulig! Les mer..

Hvordan

Støtte kroppens egne systemer for vitalitet og tilfriskning. Les mer..

Inspirert av

Alt og alle. Les mer..