Prosjektene

0I3A0285.jpg

DEVA RISING

Podcasten

For å være ærlig med deg.. Deva Rising ble til i skapelsen av denne nettsiden, som en forlengelse av langvarig visjonært arbeid og en urokkelig tro på vår kraft som kvinner. Jeg vil med Deva Rising invitere deg inn til en verden hvor du som kvinne ser hvor stor du er, kraftfull du er, at din stemme betyr mer enn du vet selv. Jeg vil du skal vite at du er mer klar enn du tror selv og at DU har kraft til å skape det du ønsker! Dette er bakgrunnen for Podcastene, for å inspirere, røre og glede, men ikke minst gjøre en forskjell og gi deg verktøy som løfter.

You are supposed to be the leading lady of your own life for Gods sake!
— Kate Winslet
 
0I3A1168.jpg

Deva Yoga /

Deva Yoga Institute

Mitt arbeid er et evigvarende prosjekt, som utvikler stadig i takt med min læringskurve og innsikt. Jeg startet for mange år siden å utvikle Deva Yoga for mennesker med kroniske smerter i muskel og skjelettsystemet. Etterhvert så jeg at også personer med stressrelaterte plager, søvn problemer også hadde veldig god effekt. Etterhvert utviklet Deva Yoga seg også i retning av å spesielt ta vare på kvinners energisystem, anatomiske utgangspunkt og det å være kvinne i dag. 

Nå, etter mange år kan jeg med hånden på hjertet si at Deva Yoga passer for alle kvinner som vil møte seg selv i sin egen kraft, heles og ta eierskap over livet sitt. Deva Yoga er en dypt utviklende yogaform som handler om mennesker, relasjoner og livet. 

Deva Yoga tilbys som ukentlig kurs, yogalærerutdanninger og workshops gjennom Deva Yoga Institute.

Klikk her for mer informasjon om Deva Yoga
(Nettsiden til Deva Yoga Institute er snart ferdig .. mer info kommer her)

 

0I3A0625.jpg

DeVA LIVING


Som bioingeniør studerte jeg essensielle oljer i medisinske laboratorium allerede i 1998, og resultatene vi så var mildt sagt oppsiktsvekkende. Siden har jeg brukt essensielle oljer til meg, familien og som yogalærer/terapeut, både for å leve rent og naturlig, til livets og hverdagens emosjonelle opp og nedturer, til å støtte kroppens mange fysiske og fysiologiske funksjoner og til å virkelig ta knekken på mikrobe-trusler fra det ytre miljøet. Og ikke minst til å støtte kroppens egne mekanismer for regenerering og tilheling... ..og til å finne Gudinne-kvalitetene.. Ja du hørte riktig. 

Essensielle oljer er kommet for å bli og jeg håper og tror det bli morgendagens medisin! 

Deva Living er et kraftverk av et nettverket med over 1000 mennesker som har bestilt eteriske oljer via meg og mitt team fra doTERRA. I Deva Living nettverket får du en unik, autentisk, kunnskaps- og erfaringsbasert opplæring i hvordan du kan bruke eteriske oljer til å gjøre livet enklere.
Les mer her.

Team Deva Living er et nettverk for de som vil skape seg en jobb med mening, hvor du kan jobbe når du vil og hvor du vil sammen med et team av mennesker som vil mer (akkurat som deg).
Les mer her.