Back to All Events

Sandhornøya Spirituelle Sommerfestival


I sommer skal jeg undervise to klasser på Sandhornøya Spirituelle Sommerfestival

25. juli. – 28. juli: Klikk her for å gå til info om festivalen og påmelding

Lørdag:  Your inner Goddess awaits you:

En myk start på et nærende møte med din indre gudinne. 

Du kan kanskje allerede kjenne at hun er i deg.. Din indre Gudinne… Hun er stemmen som visker. Hun er både sårbar og sterk, hun er nådeløs i sin søken etter sin sannhet. Hun bryr seg og lar deg ikke «settle for less».


Dette er hvor DU finner DEG.

Den feminine energien er den energien som strømmer gjennom deg, som heler deg og skaper dyp innsikt og visdom. Som gjør at du føler deg LEVENDE.

Som ikke bare å la ryggen eller nakken bli bedre, roe stresset, bedre søvnen og få mer energi, men finne kilden til der du kan gå forbi dette. 

Det er der en og en brikke faller på plass, hvor du kan la deg synke inn i din kvinnekraft, finne ressursene du har i kroppen, i deg og rundt deg, og la livet strømme gjennom deg slik at du LEVER med hele deg i det vi kaller livet.

I denne klassen inviteres til å starte veien mot et bekjentskap med din indre Gudinne som venter på deg. 2 timer talk + praksis: Om chakrasystemet i et feminint perspektiv, myk Deva Yoga og veiledende meditasjon. Det vil bli brukt eteriske oljer for å støtte prosessen


Søndag: Rise the world with your Feminin Power

Når du er hel i din feminine kraft er du ustoppelig. Det er i denne fulle kroppslig-gjøringen av feminin kraft du føler deg som og er THE GODDESS. Du transformerer dine sår til visdom, og bringer dine gaver til verden. Du gjør en forskjell.. bare ved å være deg. 

Denne klassen bygger på lørdagens klasse med Katrine, og søndagens klasse med David. Du har allerede løftet opp deg selv i møtet med din indre Gudinne, det er nå tid for å steppe opp enda ett hakk og gå din livsvei som var ment for deg.

90 min praksis: Deva Yoga, mantra, meditasjon. Det vil bli brukt eteriske oljer for å støtte prosessen.

Earlier Event: May 25
Chakra EXPANSION Challenge