Back to All Events

OSLO: Psoas og feminin kraft!

  • 12 Montebelloveien Oslo, 0379 Norway (map)

Hjertelig velkommen til denne populære yogaklassen som jobber med Psoas og feminin kraft!

Psoas er en av kroppens mest undervurderte og viktigste muskulatur, og en av kroppens lengste muskler som strekker seg gjennom halve ryggsøylen, over bekkenet og ned mot øvre del av lårene. Når vi har plager i bekken, rygg og hofter, er det ofte at Psoas er involvert, enten som en stabilisator eller mangel på sådan.

Derfor er det å bli kjent med Psoas i egen kropp viktig for helsen i bekken, rygg og hofte og som ofte forplanter seg videre til nakken og skuldre. Dette er også viktig for helsen i fordøyelsen og spesielt for kvinnelige kjønnsorganer.

Et svært viktig element er også at Psoas sitter i setet for de 3 nederste chakraene. Dette er kraftsenteret vårt, oppfattelsen av oss selv og hvem vi er, og vår følelse av trygghet og stå godt i oss selv. Psoas åpnes via hjertet og nære og kjærlige relasjoner. Tilgangen til dette kan ofte lukke seg i livets travle hverdager. Å åpne hjertet er desto mer viktig både for hvordan vi har det med oss selv, hvorvidt vi kjenner nærhet i relasjonene våre, og for Psoas sin evne til å stabilisere og skape en sunn rygg, bekken og hofte-balanse, samt sunn funksjon i indre organer. Dette er spesielt viktig for oss kvinner.

Bli med på denne yogaklassen med yogaterapeut Katrine Berge, hvor vi jobber med å åpne hjertet og stabilisere psoas, noe du vil merke som sunn funksjon i bekken, hofter og nedre rygg, mer liv og energi i kroppen og gleden i relasjonen til deg selv og andre.

(det vil bli brukt essensielle oljer for å støtte effektene av yoga øvelsene)


«Jeg kaller Psoas muskulaturen for Gudinne muskulaturen, nettopp fordi den handler om egenkraft, stødighet og feminine egenskaper som omsorg, varme og nærhet.»


Dato: 21. oktober kl. 11.30 – 14.00
Påmelding: camilla.bo.standal@gmail.com
Påmeldingsavgift er 550 kr, som betales via vipps til 530771.
Betaling må skje samtidig som påmelding sendes til Camilla. 


Sted: Montebelloveien 12 A, 0379 Oslo
Kurslokalet ligger ca. ti minutter fra Smestad T- banestasjon. Adresse og veibeskrivelse sendes når påmelding på mail er mottatt.

Hjertelig velkommen!