Back to All Events

Psoas & Feminin kraft! (Stamsund)

Psoas er en av kroppens mest undervurderte og viktigste muskulatur, og en av kroppens lengste muskler som strekker seg gjennom halve ryggsøylen, over bekkenet og ned mot øvre del av lårene. Når vi har plager i bekken, rygg og hofter, er det ofte at Psoas er involvert, enten som en stabilisator eller mangel på sådan.


Derfor er det å bli kjent med Psoas i egen kropp viktig for helsen i bekken, rygg og hofte og ofte forplanter seg videre til nakken og skuldre. Dette er også viktig for helsen i fordøyelsen og spesielt for kvinnelige kjønnsorganer.


Et svært viktig element er også at Psoas sitter i setet for de 3 nederste chakraene. Dette er kraftsenteret vårt, oppfattelsen av oss selv og hvem vi er, og vår følelse av trygghet og det å stå godt i oss selv. Psoas åpnes via hjertet og gjennom nære og kjærlige relasjoner. Tilgangen til dette kan ofte lukke seg i livets travle hverdager. Å åpne hjertet er desto mer viktig både for hvordan vi har det med oss selv, hvorvidt vi kjenner nærhet i relasjonene våre, og for Psoas sin evne til å stabilisere og skape en sunn rygg, bekken og hofte-balanse, samt sunn funksjon i indre organer. Dette er spesielt viktig for oss kvinner.


(Det vil bli brukt essensielle oljer for å støtte effektene av yogaøvelsene.)


«Jeg kaller Psoasmuskulaturen for Gudinnemuskulaturen, nettopp fordi den handler om egenkraft, stødighet og feminine egenskaper som omsorg, varme og nærhet.» Katrine


Sted: Lofoten Yogastudio
Adr.: Stamsund
Dato: 23.februar 2019
Tidspunkt: 10.00-12.30
Pris: Kr. 400,-
Påmelding innen 10.feb: firmapost@lofotenyogastudio.no eller tlf. 90150523

Nivå: passer alle


Earlier Event: January 29
EmpowerYOU! (online)
Later Event: February 23
Naturlig livsstil (Stamsund)