Back to All Events

Olje Workshop (Molde)

  • Molde yoga og pilates 24 Storgata Molde, Møre og Romsdal, 6413 Norway (map)

Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer: 

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med inn i en verden av essensielle oljer, og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten.

Du får blant annet lære helt konkret å bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stressnivået i kroppen, og ikke minst hvordan å støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. 

Om Katrine:
Katrine Berge er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Hun har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer. 

Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine, og din nære og kjære. Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme! 

Passer både for de som har oljer og vil lære mer, og de
som ikke har oljer og som er nysgjerrige.


Dato: Lørdag 2.mars
Tidspunkt: Kl. 1300 – 14.30
Pris: Kr. 200,-
PÅMELDING: KLIKK HER

(Inkludert en olje til å ta med deg hjem, til en verdi av kr. 200,-) 

Earlier Event: February 24
Gratis Webinar: Eteriske oljer
Later Event: March 3
Psoas & Feminin Kraft (Molde)