Back to All Events

Naturlig livsstil (Stamsund)

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med inn i en verden av essensielle oljer, og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten. 

Du får blant annet lære helt konkret å bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stressnivået i kroppen, og ikke minst hvordan å støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. 


Om Katrine:

Katrine Berge er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Hun har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer.


Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine, og din nære og kjære. Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme!


Sted: Lofoten Yogastudio
Adr.: Stamsund
Dato: 23. Februar 2019
Tidspunkt: Kl. 1300 - 1430
Pris: Kr. 200,- (Inkludert en olje til å ta med deg hjem, til en verdi av kr. 200,-)
Påmelding innen 10.feb: firmapost@lofotenyogastudio.no eller tlf. 90150523

Earlier Event: February 23
Psoas & Feminin kraft! (Stamsund)
Later Event: February 24
Gratis Webinar: Eteriske oljer