Back to All Events

BODØ: Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer

  • Deva Yoga Institute 62B Gamle Riksvei Bodø, Nordland, 8070 Norway (map)

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med i en verden av essensielle oljer og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten. 

Du får blant annet lære helt konkret hvordan bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stress-nivået i kroppen og ikke minst hvordan støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. 

——

Jeg er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Jeg har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer.

__

Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine og nære og kjære. (..Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme). 


Påmelding: vips kr 150 til Katrine Berge, tlf 45 61 62 63 (du får en olje til verdi 150 kr)

Hjertelig velkommen!