Back to All Events

HARSTAD: Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer

  • Rundevn. 8 9415 Harstad Norway (map)

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med i en verden av essensielle oljer og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten. 

Du får blant annet lære helt konkret hvordan bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stress-nivået i kroppen og ikke minst hvordan støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. 

Jeg er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Jeg har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer.


Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine og nære og kjære. (..Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme). 


Dato: 23. oktober kl. 18-19.30
Sted: Rundevn. 8, 9415 Harstad

PÅMELDING til Anne Grete Roulund ved å vipse kr 200 til 47 27 69 91 (Du får med deg en olje til verdi av 200 :)
* (merk naturlig helse 23. okt Harstad). 

Hjertelig velkommen og jeg gleder meg til å se deg der!
Katrine