Back to All Events

SARPSBORG: Naturlig livsstil og enkle verktøy i hverdagen med essensielle oljer

  • Farmayoga 53 Kirkegata Sarpsborg, Østfold, 1721 Norway (map)

Hjertelig velkommen til denne superpopulære introklassen som tar deg med i en verden av essensielle oljer og hvordan du kan bruke dem til å gjøre hverdagene renere, lettere og mer levende!

Her får du en god introduksjon til hvordan du kan invitere inn livet gleden, helsen og energien, på den naturlige måten. 

Du får blant annet lære helt konkret hvordan bruke essensielle oljer for å leve rent og naturlig, som for eksempel for å støtte bedre søvn, en harmonisk fordøyelse, et bedre immunforsvar, stive muskler og ledd, redusere stress-nivået i kroppen og ikke minst hvordan støtte den emosjonelle og spirituelle delen av oss mennesker. 

Jeg er biokjemiker, en anerkjent yogaterapeut og olje-veileder med lang erfaring. Jeg har studert essensielle oljer i medisinske laboratorium, brukt dem selv i over 20 år til å leve rent og naturlig, og holder foredrag og kurs i hvordan leve en naturlig livsstil med essensielle oljer.

Du vil garantert lære noe nytt, bli inspirert og lære verktøy du kan ta i bruk med det samme du kommer hjem til å hjelpe deg selv, barna dine og nære og kjære. (..Og du vil få med deg en olje hjem som du kan ta i bruk med det samme). 


Dato: 20. Oktober kl 13.45-15
Sted: Farmayoga, Kirkegata 53, 1721 Sarpsborg
Pris: 150 (Du får med deg en olje hjem, verdi kr 150.)

Påmelding klikk her:
https://www.farmayoga.com/events/psoas-og-feminin-kraft


Hjertelig velkommen!
Earlier Event: October 20
SARPSBORG: Psoas og feminin kraft!
Later Event: October 21
OSLO: Psoas og feminin kraft!