Back to All Events

Deva Yoga Kurs

  • Deva Yoga Insitute 62B Gamle Riksvei Bodø, Nordland, 8070 Norway (map)

Dette er et ukentlig kurs i Deva Yoga, en myk og terapeutisk yogaform med fokus på å levendegjøre muskler, bindevev, leddfunksjon, og hele muskel og skjelettsystemets helse og funksjon. Vi søker å integrere pust, bevegelser og bevisstgjøring for frigjøring av spenninger i muskler og bindevev, utforske yogaens potensiale for tilheling og regenerering. Vi vil også utforske mantra, meditasjon og annet som fremmer vitalitet og helse på fysisk og psykisk plan.

Deva Yoga anerkjenner kvinnens anatomiske og energetiske forhold gjennom myke bevegelser, chakrasystemet og meditasjon med hensikt å komme i vår egen kraft som kvinne som en del av bedringsprosessen for fysisk og psykisk helse.Torsdager 19.15 - 20.45, 13. Sept - 29. nov 2018
Sted: Deva Yoga Institute, Gamle Riksvei 62B, Bodø
Pris: kr 3470,-

Kursets instruktør: Yogaterapeut Katrine Berge og yogalærer og fysioterapeut Sidsel Særvoll Jacobsen

FULLBOOKET