Gjennom tusener av år har naturen utviklet komplekse og de mest sofistikerte metoder for at planteverdenen skal overleve mot skadedyr, mikrober, sopp og parasitter. Dens sterkestes rett gjelder. I planteverden er det den med det mest sofistikerte eteriske oljen som overlever. Dette er plantens forsvar, og opphav til livet. Ja, selve essensen av plantens liv.

..Og menneskers liv..

Eteriske oljer har gitt oss naturlige løsninger gjennom årtusener. Det har vært naturens medisin så langt historien kan skrives tilbake. 

Kanskje kan du selv ha opplevd at du fikk Eucalyptus eller Peppermint-salve på brystet som liten da du var forkjølet?

..Eller kanskje har du fått Lavendel for å finne ro og velvære? Og kanskje har du også hørt at Jesusbarnet fikk Myhr og Frankincense da han var født? (Frankincense og Myhr var datidens mest dyrbare urter for å hele sykdommer, og faktisk fremdeles er..)

(Hvis du vil bestille eteriske oljer kan du gå rett hit: klikk her)

0I3A8757.jpg

Dette er ikke magi

…det er slik Mama Nature har laget det gjennom år med evolusjon…

 

Men lite er du kanskje klar over at i dag er det gjort mye forskning som også bekrefter at eteriske oljer har mange gode effekter.

Som at Frankincense har en unik evne til å støtte cellenes funksjon og også støtter en sunn immunrespons. 

..Eller at Lavendel kan roe ned angstfulle følelser?


SÅ HVA ER ETERISKE OLJER?

Eteriske oljer er ekstrakter fra ulike deler av planten, som bladet, barken, stilken, røttene eller blomsten.

Denne oljen en essensen av selve livet til planten fordi det er denne som inneholder alle de kjemiske substansene som er dens immunforsvar, næring og grunnlag for plantens liv og overlevelse. 

Derfor er også den eteriske oljen svært konsentrert og kraftfull, ja faktisk 50-70 ganger mer kraftfull enn urter.

0I3A8793.jpg

Eteriske oljer er plantens immunforsvar og vibrasjoner

Eteriske oljer adresserer årsaken og ikke symptomene. De virker på spesifikt på cellenivå, og på en måten som kjemisk fremstilte virkestoffer aldri kan etterligne (det tok naturen mange tusen år å utvikle dette..)

Eteriske oljer er komplekse kjemiske strukturer, og ikke det mest sofistikerte laboratoriet i verden med den skarpeste hjernen i verden, klarer å etterligne oljenes kompleksitet. 

De eteriske oljene er organiske forbindelser og det betyr at de jobber lett med kroppens biokjemi, og resultatet er at de støtter menneskers (og dyrs) fysiske og emosjonelle helse og velvære. 


Eteriske oljer fra doTerra gjør det som vi ikke har sett noe annet gjøre før.
— Dr David Hill
0I3A0603.jpg

45 måter å bruke oljene

Last ned E-boken med 45 ulike oppskrifter på diffuserblandinger for hverdagens anledninger..


Visste du at lukt har direktelink til følelsessenteret?

Lukt er den mest prioriterte sansen som har direkte link til følelsessenteret via nervesystemet vårt og jobber på et dypt plan.

 • De er små molekyler som trenger gjennom hjernebarriæren og får lett tilgang til cellene våre.

 • De virker spesifikt på cellemembranen på en måte som vi ikke har sett noen andre midler gjøre.

 • De jobber med kroppen og viktige funksjoner for å bli mer levende.

  Ja egentlig påvirker eteriske oljer alle systemene i kroppen, avhengig av hvilken essensiell olje du velger.. 

0I3A8861.jpg

..Så Hva vil du at de skal gjøre for deg?

 

Oljene kan endre ditt liv også.

Faren min bruker Peppermint hver dag for å støtte pusten sin (han er over 70 år, morgenfugl og ei fjellgeit.

Det er ingenting som varmer mer enn når jeg får høre fra de jeg har kjær hvordan de har fått hverdagen endret til det bedre. For eksempel så sier faren min «jeg har fått mye bedre pust når jeg går tur, og slår nye rekorder hver dag!»


Selv bruker jeg eteriske oljer for å hjelpe meg med dette:

Jeg bruker SITRON i vann på tom mange hver morgen. Sitron er en av mine favoritter, nettopp fordi den sies å støtte leveren i å rense ut avfallsstoffer. Detter er superviktig, fordi vi i dag kan finne mellom 200 og 400 ulike giftstoffer i blodet hos mennesker (!!). Til sammenligning hadde vi for 60 år siden mellom 6 og 7 (ja, du leste riktig, og du finner mer info på framsenteret.no). Derfor er det så viktig at vi kan hjelpe kroppen med å kvitte seg med disse stoffene som kroppen ikke vil ha (visste du at giftstoffer ofte lagres i kroppen i fettcellene våre, og at det er dette vi kaller cellulitter?, just saying..)


FRANKINCENSE nok en gang en av mine favoritter og absolutt i min daglige rutine, nettopp fordi den har egenskaper til å støtte en sunn immunrespons*. I tillegg har jeg en dråpe i ansiktskremen min fordi den støtter celle-fornying og gir en sunn hud med glød. Og ikke minst bruker jeg Frankincense på muskler som er ømme og stive i nakken og ryggen sammen med Peppermint og Lavendel..

( Du kan gjerne søke på pubmed.com, søk på frankincense og inflammation. (akkurat her kjenner jeg det er frustrerende å ikke få lov til å nevne diagnoser og medisinske effekter pga lovverket, men jeg håper du skjønner hva jeg mener).


ON GUARD er en av de som er i min daglige morgenrutine og den smører jeg under føttene eller jeg har den i diffuser. Viktig på høsten, men også ellers i året for å holde immunforsvaret sterkt. On Guard støtter immunforsvaret og beskytter fra å bli energitappet hvis man er sensitiv for andre menneskers energi. En rescuer på kjøpesenter en lørdag formiddag (..og i familiemiddager..)


ZEN GEST bruker jeg også hver dag, fordi den støtter fordøyelsen (personlig har jeg gluten allergi og laktose intoleranse, og får stor hjelp av denne). Den hjelper deg også med å fordøye inntrykk og følelser og er en god buffer for følelses som bokstavelig talt kan sette seg i magen.


PEPPERMINT har jeg alltid lett tilgjengelig fordi den gir meg energi og er en skikkelig oppfrisker! I tillegg støtter den pusten, roer magen og muskelspenninger, øker oksygenopptaket og blodsirkulasjon, og er fin når du kjenner at hodet begynner å verke og at musklene i nakken er stramme.* (tips; ha alltid en flaske peppermint i veska). 


LAVENDEL er den oljen jeg tyr til i en stresset hverdag, fordi den bidrar til å roe ned og støtter en god og oppbyggende søvn. Lavendel er også virkelig god å ha i hus når du har sår, har brent deg eller huden er irritert, fordi den roer ned og kan minsker smertefølelsen (tips; ta en dråpe i ansiktskremen for å roe ned rødhet). I tillegg bruker jeg Lavendel ofte i yoga-klassene mine under dyp avspenning, som virkelig ser ut til å falle i smak (de vil ikke gå hjem..).OREGANO er god å ha når det virkelig gjelder. Denne har jeg mange ganger hjulpet datteren min med fotvorter og den er super å ha sammen med On Guard i diffuser når du er skikkelig nedsyltet. Oregano er sterk og effektiv så ikke gå i gang med oregano uten å ha fått opplæring i hvordan -VIKTIG). Jeg elsker ROSMARIN sammen med Lavendel og Vill Appelsin i diffuser på kontoret. Den gir energi, godt humør og klare tanker. God i transformasjonsprosesser fordi den støtter nylæring. Jeg setter den ofte i diffuser på kontoret eller på kjøkkenet der jeg skal jobbe eller barna gjøre lekser. Virkelig en skikkelig oppklarner i tåketanker. (tips; ta med på kontoret ditt. kollegene dine vil takke deg!).


Og sist, men slett ikke minst.. VILL APPELSIN som er en fantastisk humørspreder, som løfter deg opp med glede, hjertevarme og energi. Denne er fin i diffuser når alle kommer hjem fra jobb og skole, er sånn passelig sliten og trenger en liten oppsving. I tillegg har den egenskaper som å være en sterk antioksidant, støtte angstfulle følelser, smaker deilig i drikkevannet eller med farris, og er nydelig i diffuser for en god stemning i huset (tips; jeg har denne ofte i diffuser sammen med Frankincense og Lavendel i yogaklassene mine).

 

SÅ HVORFOR VELGE DOTERRA?
Her kommer vi til noe veldig VIKTIG!


Som i alle andre bransjer finnes det mye rart, og også i denne oljebransjen. Det er mange produsenter som gjør «lure triks» for å senke produksjonskostnadene og øke inntekten.

For eksempel ser man at mange putter Cassia (som lukter det samme som Kardemomme og som er mye billigere) i flasken, og selger det som Kardemomme. Det mange ikke er klar over er at Cassia er veldig sterk og kan gi sterke reaksjoner når den kommer på huden, mens Kardemomme er mildere. Dette er i beste fall bare tapte penger for den som kjøper den. I verste fall kan det være skadelig.

I tillegg er det mange som putter fyllstoffer som lukt og farge-kjemikalier i oljene. Du har kanskje erfart at du får vondt i hodet av enkelte Lavendel-oljer? I så fall, da er den mest sannsynlig ikke ren og full av kjemiske fremstilte stoffer for å pynte på oljen.


Om du vil være helt sikker på at det er kun ren olje, som er testet opp og ned i mente for sine effekter, så velg doTERRA!

 

Jeg kom nylig hjem fra en stor konferanse der to anerkjente og uavhengige laboratorium har testet ulike essensielle olje-produksenter. Konklusjonen er klar!

 • doTERRA oljer testes for hver produksjon og er 100% prosent ren eterisk olje.

 • doTERRA oljer testes for sin terapeutiske effekt, og alle testene viser terapeutisk effekt.

 • doTERRA er den eneste produsenten som kan vise til dette, sammelignet med andre store produsenter. 

 
Du trenger å vite at det som står skrevet på merkelappen faktisk er sant. Og du trenger å stole på at det de sier den skal gjøre i forhold til effekt faktisk er testet ut og holder mål.
 

(Dette er også grunnen til at jeg føler meg trygg på å bruke essensielle oljer fra doTERRA istedet for sterke kortisontabletter for å hjelpe meg med noe jeg ikke kan nevne navnet på her.. (men spør du meg ansikt til ansikt, så forteller jeg det gjerne)

0I3A8537.jpg

doterra er en nobrainer


Det hele er et enkelt valg. I stedet for å lage store produksjons-åkrer, henter de urtene der de vokser i sitt naturlige element. Det er derfor urtene hentes overalt i verden:

 
Skjermbilde 2018-10-11 kl. 21.33.03.png

Lavendel fra Bulgaria. 

Vetiver fra Haiti.

Oregano fra Tyrkia.

Wintergreen fra Nepal.

Frankincense fra Somalia.

Sitron fra Sicilia.

Jeg kunne fortsatt og fortsatt..

Jeg kunne fortsatt og fortsatt..

 

MEN HVORFOR?

HVORFOR DENNE VERDENSOMSPENNENDE PILGRIMSFERDEN?


Svaret er egentlig veldig enkelt.

doTERRA søker ut planter som enten..

 • Er dyrket av urfolk med eldgammel visdom og tradisjon.

 • Vokser i miljø den trives best pga av fuktighet, jordsmonn og bærekraftige forhold.


Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Dette forsikrer deg og meg at de oljene vi kjøper holder absolutte beste kjemi for kroppene våre. Hver enste olje er gjennomgående testet, og for å doTERRA har strenger krav til sine oljer:doTERRA sørger for at 

 • Omfattende tester sørger for at alle oljene har nok virkestoffer i seg til å ha terapeutiske kvaliteter.

 • Tredjeparts laboratorium tester for å sørge for interessekonflikt, og forsikre deg og meg om at oljene ikke inneholder giftstoffer, eller er smittet med mikroorgansismer.

 • Renheten i oljene garanterer ingen negative bieffekter eller interaksjon med andre kjemikalier.

Det er viktig å vite at disse oljene inneholder ingen pesticider, herbicider, ugress eller fyllstoffer.. kun ren olje fra Mama Nature i en flaske merket med doTERRA. 

Og hvis en produksjon ikke skulle møte doTERRA standard, blir den simpelthen tatt av markedet.

Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men det gir i hvert fall meg tillit til doTERRA integritet.  

Men det er en annen og mer hjerteskjærende grunn til hvorfor doTERRA søker å dyrker urtene til oljene sine verden rundt. Hver gang du kjøper en flaske doTERRA eterisk olje, støtter du også hver eneste person som har vært involvert i produksjons-kjeden. 


Skjermbilde 2018-10-11 kl. 22.34.14.png

La meg introdusere deg for CO-IMPACT SOURCINGDOTERRAS OLJER ER HENTET FRA OVER 40 ULIKE LAND, HVOR HALVPARTEN ER UTVIKLINGSLAND

Dette gir muligheten til å tilby disse fattige familiene som dyrker og høster urtene ressurser de ellers ikke hadde hatt tilgang til. Dette er ressurser som gir penger og mat på bordet. 


Tenk på de vanlige store bedriftene i vårt samfunn, hvor ledelsens oppgave er å gjøre det aksjeeierne ønsker, og som handler stort sett om lavest mulige kostnader og størst mulig profitt.

Når dette er den ledende hensikten, er det menneskene i bedriften - arbeiderne - som blir behandlet som andre-prioritet. Vi ser det i ulike bransjer hvor arbeiderne er underbetalt, overarbeidet og sett på som et verktøy for å nå økonomisk profitt (vi trenger ikke se lenger enn til nedskjæringer på sykehusene, hvor de ansatte lever i usikkerhet om hvordan jobbene deres skal ta veien). 

doTERRA derimot, har en relasjon med partnerne sine som løfter dem opp, fordi:


OG HER ER GREIA:

Disse landsbyene har det beste råmaterialet for eteriske oljer i verden

..og..

vi har det største markedet i verden for dem. Dette er god match, se selv..Med over 5 millioner brukere, har doTERRA verdens største eterisk olje-database i historien, og jeg tror jeg kan snakke for alle disse, at hver gang jeg kjøper oljene mine, føles det helt innerst i hjerterota at jeg har gjort et bevisst valg og stemt for å bidra til en bedre verden for noen. 

Jeg har stemt for en co-impact sourcing modell som støtter virkelige familier i utviklingsland, der mor før måtte selge verdigheten sin for  å gi mat nok til barna sine. I stedet via doTERRA får de nok betalt for jobben de gjør, og behandles med respekt og verdighet. De får muligheten til å brødfø familien, sende barna til skolen og gå til sengs med vissheten om at de vil ha en jobb i morra. 

Vær snill å ta til deg..

..at når du kjøper Frankincense olje (eller hvilken som helst annen olje fra doTERRA), er det ikke bare kroppen din som får nyte godt av den. Frankincense er håndplukket av kvinner og menn i Somalia, mødre og fedre, som deg og meg, og du har bokstavelig talt bidratt til at de har et godt liv i et godt samfunn med muligheter og håp for fremtiden.


Skjermbilde 2018-10-11 kl. 22.48.08.png

Vi trenger å snakke om HEALING HANDS FOUNDATION

https://doterrahealinghands.org

 

Relasjonen doTERRA har med sine dyrkere og høstere og destillerer er langt ifra det mest unike med doTERRA. Langsiktige, samarbeidende og familie lignende bånd knyttes. Å jobbe så nært med samfunn i utviklingsland, setter i perspektiv hvor godt vi har det her i Norge. 

Og det er her Healing Hands Foundation kommer inn. Og det starter med ett enkelt spørsmål:

«Hva er det dette samfunnet trenger akkurat nå og som vi kan assistere med?»
— doTERRA

doTERRA tar ikke som en selvfølge at vi vet svaret. De lytter. Noen ganger er behovene forskjellig fra landsby til landsby. Men ofte er teamene like: Vann, skole, helse, utdanning. 


I Haiti gikk barna milevis etter vann hver dag. Nå har de frisk vann tilgjengelig i umiddelbar nærhet. I Somalia hvor de dyrker Frankincense, var det viktig for innbyggerne å bygge skoler for sønnenene i familiene. «På en betingelse» svarte doTERRA:

Dere må tillate at jentene også går på skole, bare da skal vi bygge skole til dere.
— doTERRA
 

Akkurat nå, i lesende stund, foregår The Underground Project, som henter ut jenter som blir holdt som sex-slaver. Dette er jenter som ble solgt da de var babyer fordi familien ikke hadde penger og mat nok til familien. Og valgte å selge babyen sin i håpe om at de kom til en familie som kunne gi dem bedre oppvekstvilkår. I stedet er dette onde mennesker med enda ondere intensjoner som selger dem videre til sex-industrien. The Underground Project gjør «the dirty work» og går inn og regelrett henter jentene ut. Dette er jenter i alder baby til 12 år.. 

doTERRA bygger landsbyer med rehabiliteringshus til de traumatiserte jentene, med tilgang til terapeuter for å hjelpe dem tilbake til et så godt liv som de kan ha det etter slike opplevelser. Du kan jo tenke deg selv.. 


Dette gjør at jeg bruker oljene mine med et stort og godt hjerte.

Jeg vet de er kvalitet for meg og jeg vet de endrer en annens jentes liv. Aldri om jeg kjøper oljer andre steder lenger! Og for å være helt ærlig, jeg skulle ønske dette var standarder for alle bedrifter i den vestlige verden. Men det får bli en annen diskusjon (se Team Deva her). 

Det er akkurat nå et dusin av Healing Hands project som finner sted over hele verden, og som bruker av doTERRA, får vi muligheten til å bidra til disse prosjektene. 

Er dine hverdagsprodukter forankret i så mye integritet?

Betyr det i det hele tatt noe for deg?
Jeg kan fortelle deg at det betyr mye for meg. Det betyr alt!
Det er ingen andre bedrifter som er mer verd mine penger.

Skjermbilde 2018-10-11 kl. 22.45.03.png

HEALING + HÅP

Du kan endre noens verden..

 

FREMDELES SKEPTISK? DETTE ER FOR DEG.

Ja, doTERRA samarbeider med universiteter, sykehus og forskningsinstitusjoner, og ja de er ledende på alternative behandlingsformer forankret i forskning, vitenskap og publiseringer i anerkjente medisinske tidsskrifter. 

Men i 2016 overrasket de alle med å fortelle at de vil holde alle testene for hver eneste batch åpen og tilgjengelig for alle (!) Der legger de ut alle testresultatene og gir deg kritisk informasjon, for å forsikre deg om kvaliteten og innhold, slik at du kan gjøre trygge valg når det kommer til din helse og å ta vare på deg selv. Du kan lese mer på sourcetoyou.com


0I3A1232.jpg

Alt du har lest her er hvorfor jeg velger å bruke mine penger på eteriske oljer, og som medmenneske og biokjemiker trygt kan lene meg på doTERRA.

Jeg mener, det er egentlig ikke noe.å lure på..

 

Hvis du kjenner at dette treffer deg og vil hoppe inn i denne magiske verden av godhet..

 

Her er steg for steg instruksjoner i hvordan gjøre det.

Start med å bestille eteriske oljer. Jeg anbefaler å starte med Familiepakken.
(den dekker det meste av det du trenger, og her er det rett og slett mest olje for pengene, med de beste oljene som passer inn med det en familie trenger). 

 

Familiepakken Inneholder:

Familiepakken.png

hvordan bruke oljene

Jeg har laget denne oversikten til deg om hvordan bruke oljene i Familiepakken. Dette vil være din beste investering noensinne.

 • Diffuser

 • Lavendel

 • Sitron

 • Vill Appelsin

 • Peppermint

 • On Guard

 • Frankincense

 • Zen Gest

 • Oregano

 • Rosmarin

 • Fraksjonert kokosolje

 • Vegetabilske kapsler


Du får ikke bare oljene, du får oss også!


HER ER ALT DET ANDRE DU FÅR NÅR DU ENTRER DEVA LIVINGS UNIVERS:

 
 • GRATIS veiledning av meg. (Bestiller du via andre er det de som blir ansvarlig for din opplæring og veiledning.)

 • GRATIS mailkurs med opplæring i hvordan bruke oljene på en trygg måte.

 • GRATIS hefte med informasjon om oljene dine (på norsk)

 • GRATIS nettportal med massevis av videoer om hvordan bruke oljene

 • GRATIS levende og inspirerende Facebook gruppe med massevis av inspirasjon og flotte mennesker <3

 • Og ikke minst tilhørighet til en fantastisk Tribe med kvinner som støtter kvinner!


Og selvfølgelig, hvis du er interessert i å utforske den fantastiske business-muligheten står Team Deva klar til å ta i mot deg (klikk her for å få mer info om hvordan du kan skape din egen doTERRA business).


Før vi går videre må jeg si at dette er kun tilgjengelig for deg som ikke allerede har en egen doterra konto. Dette er doTERRAs regler og jeg respekterer dette. Vær snill å ikke sett opp en konto under din ektefelles eller samboers navn, dersom du har doTERRA-konto fra før.

Og en viktig ting.. Før du velger hvem du vil sette opp doTERRA konto via, tenk nøye gjennom hvem du ønsker å lære i fra slik at du får det du trenger for ditt behov. Er du klar?

BESTILL VED Å GJØRE FØLGENDE:1. Gå til nettsiden: www.mydoterra.com/katrineberge

2. Klikk på JOIN & SAVE og deretter JOIN doTERRA

4. Velg språk (English British), verdensdel (Europe) og land (Norway). (Da kommer også opp en gul boks, klikk OK og CONTINUE ). 

7. Velg om du ønsker å bli Wholesale Costumer eller Wellness Advocate
 (jeg anbefaler å velge Wholesale Costumer).

8. Fyll ut personlig informasjon (Time zone GMT+1)

9. La Enroller ID være 4172677 (Tusen takk!)

10. Hak av for "Agree to terms of conditions"

11. Velg EU Norway Family Essential Kit, (du kan også velge Emotions kittet som er oljer laget for å støtte emosjonell velvære, eller basic kittet. Men jeg anebfaler Familiepakken - Family Essential Kit)

12. Kryss av for save payment information, og velg credit card

13. Klikk PROCESS ORDER NOW AND CONTINUE

14. Legg inn kort informasjon (ingen mellomrom mellom tallene i kortnummeret)

15. Klikk PROCESS ORDER


Gratulerer! Da er det bare å glede seg! I mellomtiden klikk her for å komme til facebook gruppen til Deva Living og be om å bli medlem.

Jeg vil sende deg en mail og offisielt ønske deg velkommen, sammen med link til nettportalen.
OG invitere deg til å sette opp en Veiledning, som er super-morsomt, hvor du og jeg finner ut hvordan oljene kan støtte deg i din langsiktige visjon for din livsstil, helse og velvære.


Selvfølgelig, om du vet at det er noen oljer du så bare må ha før vi møtes, så bestill dem gjerne, slik at du er klar til vi møtes.

 1. klikk YES og create LRP

 2. sett dato mellom 1. og 15. og velg de oljene du vil ha


Trenger du noen tips for din neste ordre? Balance for balanse i hverdagen, In tune (for fokus på jobben), Marjoram (blandes med lavendel for å slippe spenninger i nakkemusklene), Serenity (for søvn), Vetiver (dyp jording og tilstedeværelse), Smart and Sassy (for å regulere blodsukkernivået og sukkerhunger).

Og selvfølgelig, du kan velge “NO” og så kan jeg forklare deg nærmere når vi møtes.

Jeg tar kontakt med deg så snart jeg ser ordren din prosessere.

0I3A1234.jpg

For å være ær

lig..

oljene har gitt meg mer enn jeg kunne ha drømt om..

De er et verktøy på alle plan i hverdagen. De hjelper meg å få sove godt og våkne uthvilt om morgenen. De hjelper meg å holde fokus på jobb, rense kroppen, holde kroppen sunn og det kjennes godt ut innerst i sjela, fordøyelsen min har blitt så mye bedre, huden har blitt helt fantastisk (!), oljene har gitt meg en skikkelig emosjonell detox, kroppen smiler som aldri før.

..Og det gjør jeg også.. :)

Dette er bare en liten del av det. Og nå gleder jeg meg til å dele oljemagien med deg!

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å lære om disse himmelske eteriske oljene.

XO
Katrine