Goddess Bliss Retreat


SPANIA 18 - 25.  november 2017


La den feminine energien få være kilden til å finne hjem i hjertet og røtter, i din kraft av hvem du er. 

Ferie, frihet og egentid:

Bli med en uke til Suryaalila, et fantastisk sted og et nærende miljø for kropp og sinn. Denne uken vil du få daglige yoga og meditasjonsklasser spesielt satt sammen for kvinner for å støtte kroppens systemer for energiflyt, regenerering og tilheling, med tanke på heling og helse. Retreaten har et fokus på å jobbe med frigjøring av spenninger i muskulatur og bindevev, smerter i rygg, nakke, hofter og andre "vondter" i kroppen.

Tidligere deltakere sier dette har vært en "life changing" opplevelse, de føler seg mer avbalansert, spenninger har løsnet, de har mindre smerter i kroppen og har fått verktøy som er helt essensielle for å hjelpe kroppen til å få mindre smerter og som de kan ta med seg i hverdagen sin.

 

 

 

RETREATEN

Du vil få meditasjon- og yogaklasser om morgenen, og ettermiddagsklasser som er enkle, informative, inspirerende, dyptgående, transformative og inspirerende, og mulighet til å synke tilbake og hvile i restorative øvelser og dyp avspenning. 

Det vil også bli forum hver dag hvor vi snakker om hvorfor vi gjør det vi gjør, hva som skjer i kroppen, hvorfor blir vi stive og får vondter i muskulatur og bindevev og hvordan vi kan løse opp dette. Du vil lære om chakrasystemet og vårt og hvordan kvinner prosesserer tanker, emosjoner og hvordan dette påvirker kroppen og vår vitalitet..Og ikke minst en fordypning i hva yoga egentlig er og hvordan du kan bruke den som et helende verktøy for kroppen og sjelen, og komme hjem i deg selv som kvinne.

Alt vil være relatert til vårt daglige liv og lett å anvende selv når du kommer hjem.

Dette er verktøy som endrer ditt liv!

Klassen vil være enkle, myke og tilgjengelige for alle nivå, basert på Deva Yoga.
Du trenger ingen erfaring med yoga og meditasjon for å delta.

Retreaten undervises av
yogaterapeut Katrine Berge og psykomotorisk fysioterapeut Sidsel Særvold Jacobsen.
(Dette er plass til 15 personer. Denne retreaten forventes å bli fullboket)

 


PROGRAMMET

(med forehold om endringer)

08.00 - 09.30: Yoga og meditasjonsklasse
09.30 - 10.30: Frokost
11.00 - 12.00: Forum (hva gjør vi og hvorfor gjør vi det?)

12.00 - 13.30: Fri (massasje / gå tur / nyte bok, sol og varme ved bassenget) 

13.30 - 14.30: Lunsj

14.30 - 17.00: Fri (massasje / gå tur / nyte bok, sol og varme ved bassenget)

17.00 - 18.30: Yogaklasse
19: Middag
21: Meditasjon

En av ettermiddagene er det mulighet for å ta oss fri fra programmet for å ri på hest eller besøke en av landsbyene i nærheten (valgfritt og ikke inkludert i prisen).

 

 

SURYALILA

Nydelige Suryalila Retreat Senteret Sør i Spania, ligger rolig og idyllisk til vekk fra byens stress og mas. Suryalila gir muligheter for utendørs saltvannsbad, hammocks og lounge for hvile, en idyllisk innendørs og utendørs spiseplass, butikk for organiske olivenoljer fra Suryalilas egne olivenlunder, nydelige tursteder, grønnsakshager og frukttrær.

Suryalilas kjøkken er spesialisert på gourmet vegetarisk kosthold i internasjonal klasse, og bruker friske, lokale organiske råvarer fra området rundt Suryalila. Kjøkkenet tilpasser også maten for deg som har glutenallergi eller laktoseintoleranse. 
Les mer om Suryalila

Suryalila tilbyr også en massasje og spabehandlinger i regi av Suryalilas terapeuter.  Suryalila tilbyr massasje og andre behandlinger (Behandlingene inngår ikke i prisen, og avtales når du ankommer Suryalila. Og dersom du har lyst å ta en tur på hesteryggen, enten du er nybegynner eller ei, er det mulig å ri i de nydelige åsene og landskapet rundt Suryalila.

Og ikke minst du er hjertelig velkommen til å gå turer i i området rundt.

 

PRAKTISK INFORMASJON

Matallergi: Gi beskjed ved påmelding. Kjøkkenet i Suryalila har lang erfaring med tilpasning av mat for allergier.

Transport: Vi ankommer Suryalila lørdag 18. nov og drar lørdag 25. nov Det er litt mindre enn 2 timers kjøretur fra Malaga. Du er selv ansvarlig for å bestille fly. Nærmeste flyplass er Malaga. Norwegian anebfaes da dette viser seg å være både billigst og mest praktisk.

Jeg er behjelpelig med å koordinere transport fra Malaga til Suryalila den 18. nov, så send meg en mail når du har booket fly med tidspunkt for når du lander. Ofte bruker alle å lande ca i samme tidsrom og drar samlet til Suryalila fra Malaga.  

Likedan kan transport fra Suyalila arrangeres fra Suryalila og vi kan koordinere tranporten for å dra samlet dersom ønskelig. Gi meg beskjed om du ønsker dette.

Du bestiller selv fly og pris for transport er ikke inkudert i retreatprisen. Biltransport tur/retur varierer i pris avhengig av hvor mange som deler bil, men ligger vanligvis på ca 30 euro pr tur.

SAS, Norwegian og Ryan Air flyr til Malaga. Dersom du trenger en overnatting i Malaga før eller etter retreaten, anbefales et koselig og rimelig hotel nær flyplassen og stranden Hotel Picasso (booking.com).

Vi tar sikte på å ankomme Suryalila til middag ut på kvelden. Programmet starter rolig med yoga morgenen den 19. nov. og avsluttes med kveldsmeditasjon den 24. nov. Den 25. nov er reisedag, hvor vi drar tilbake til flyplassen etter frokost.

Ta med:

  • solkrem og solbriller
  • håndduk til bassenget og til rommet er ikke nødvendig å ta med
  • behagelige klær til å gjøre yoga i
  • noe å skrive med og på
  • fotoapparat (minner og venner for livet)
  • gode sko for å gå tur (?)
  • jakke eller sjal til kvelden
  • husk reiseforsikring ev europeisk helsekort som bestilles gjennom HELFO (anbefales)

 

 


HAR DU SPØRSMÅL?

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt dersom du har du spørsmål og trenger mer informasjon:

Katrine Berge  
www.katrineberge.com    
post@katrineberge.com  
tlf +47 456 16 263

Send meg en mail

Sjekk også ut min facebook side

Fakta om reisen


Dato:
18 - 25. nov 2017

Sted: Suryalila Retreat Senter. Les mer..

Undervisningsspråk: Norsk

Priser:

- Twin, enkeltseng i rom med to enkeltsenger: kr 11 350

- Superior, Rom med dobbeltseng, delt bad, for 1 person: kr 12 750

- Deloux, Rom med dobbbeltseng, privat bad, for 1 person: kr 13 800

- Deloux, Rom med dobbbeltseng, privat bad, for 2 personer: kr 21 000 (prisen er for 2 pers sammen)

Prisene inkluderer: 7 netter opphold, 3 yoga og meditasjonsklasser pr dag, 3 deilige organiske, vegetariske måltider pr dag, te, kaffe, vann, frukt, gratis bruk av wifi, yogarommet, yogabiblioteket og svømmebasseng.

* transport til og fra Suryalila, behandlinger/ massasje/ utflukter, vin/enkelte drikke og snacks, reiseforsikring er ikke inkludert i prisen. 

Depositum: på 2900 ved påmelding er nødvendig for å holde av din plass. Full betaling etter en mnd etter påmelding og innen 15. sept 2017. Ved påmelding etter 15. sept 2017 betales beløpet i sin helhet  ved påmelding. 

Retreat leder: Katrine Berge 

Adresse: 11650 Villamartin, Cádiz, Spania

 

Retreat leder:

Katrine Berge (ERYT500, C-IAYT) har praktisert yoga og meditasjon siden 1996, er registrert erfaren yogalærer på avansert nivå i Yoga Alliance og sertifisert Yogaterapeut hos Internatinal Association of Yoga Therapists. 

Katrine er grunnlegger av Deva Yoga Institute og Deva Yoga Theray Programs. Hun er utvikler av Deva Yoga-konseptene og DevaYoga-utdanningen for helsepersonell og yogalærere. 

Katrines største egenskaper er å løfte andre opp gjennom egen verdighet og integritet. Hun bruker den feminine kraften i enhver kvinne som en del av tilhelingsprosessen. Katrine tilbyr utdanninger, events, klasser, workshops, retreats og foredrag både i Europa og USA.

 

Sidsel Særvoll Jacobsen

psykomotorisk fysioterapeut siden 2002. Sidsel er Deva Yogalærer, Mindful yogalærer og Integral Yogalærer. Hun jobber til daglig ved Regional døgnenhet for spiseforstyrrelser ved NLSH og har undervist i yoga siden 2012.

"Sidsel er svært kunnskaprik og kombinasjonen som fysioterapeut og Deva Yogalærer samt lang erfaring, gjør Sidsel til en svært dyktig instruktør som får frem de viktige detaljene og samtidig gjør det enkelt og forståelig. Og hun har et behagelig vesen det er godt å være rundt" (Katrine Berge - grunnlegger av Deva Yoga).

 

 

Deva Yoga Institute er medlem i Reisegarantifondet, rgf.no